Preduzeće za projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina

Preduzeće za projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina


Demetra RB je preduzeće specijalizovano za pružanje kompletnih profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture.

Preduzeće je osnovano 1992. godine sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući postavljanju visokih standarda u poslovanju preduzeće je tokom godina steklo veliki broj korisnika usluga. Danas se smatra pouzdanim partnerom koji u svakom trenutku može da odgovori na sve zahteve svojih klijenata iz oblasti projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina.

Naša delatnost obuhvata kompletnu uslugu na uređenju zelene površine, od dizajna do realizacije. U ponudi su izrada idejnog rešenja za Vašu zelenu površinu, saveti u vezi sa uređenjem dvorišta, izvođenje zemljanih radova, ozelenjavanje i sadnja biljaka, projektovanje i izvođenje sistema za navodnjavanje (sistem kap po kap i automatski pop – up sistemi), postavljanje tepih travesetva trave, biodekoracija enterijera i održavanje biljaka u enterijeru, održavanje zelenih površina koje podrazumeva košenje travnjaka, sanitarnu seču stabala i orezivanje biljaka, prihranu biljaka, zalivanje, suzbijanje korova, i ostale aktivnosti.

Ono što nas preporučuje je to što:

– poznajemo i poštujemo prirodu,
– uvažavamo i štitimo interes klijenta, 
– posedujemo znanje, iskustvo i efikasnost.

No comments.